Piltuudis: kaaneta kanalisatsioonikaev

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaaneta kanalisatsioonikaev Pärnumaa kutsehariduskeskuse hoonetekompleksi juures.
Kaaneta kanalisatsioonikaev Pärnumaa kutsehariduskeskuse hoonetekompleksi juures. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Pärnus Niidupargis Pärnumaa kutseharisuskeskuse juures lastekodu endise hoone taga haigutab spordiväljaku kõrval kaaneta kanalisatsioonikaev, millele on asetatud puidust nn euroalus ja tähistatud puna-valge lindiga.
 

Pärnu Postimehele kanalisatsioonikaevust teatanud naise arvates võib see kaev olla ohtlik, sest kui keegi kaubaaluse kaevusuult ära lükkab, võib see mänguhoos lastele saatuslikuks saada.

Pärnumaa kutseharisuskeskuse direktor Riina Müürsepp ütles pärast kaevust kuulmist ja ehitajaga nõu pidamist, et selle paari päeva jooksul jooksul kaetakse umbes pooleteist meetri sügavune kaev, mille põhjas on sadevesi, betoonist kaanega. „See on turvaline lahendus,“ leidis ta.

Kutseharisduskeskuse direktori jutu järgi pole teada, mis kaevuga tegemist on. „Ühiselamu ehitus on kohe algamas. Mis kaevust saab, ootab projekteerija otsust,“ ütles Müürsepp. „Kui ehitamine algab, siis kaev kaob ära,“ lubas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles