Pärnu zontade algatusel räägitakse vägivallast

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zonta Pärnu klubi eelmine president Viivika Orula.
Zonta Pärnu klubi eelmine president Viivika Orula. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Täna toimub Pärnu linnaraamatukogu konverentsisaalis MTÜ Zonta Pärnu Klubi korraldatud konverents, mille põhiteema on vägivald.

Konverents jaguneb kolme teemaplokki, milleks on vägivald perekonnas, vägivald koolis ja vägivald tänaval. Avaettekande peab Tallinna naiste kriisikodu töötaja Ülle Kalvik, kõnelevad Lääne politseiprefektuuri ja prokuratuuri töötajad, psühholoogid, koolijuhid, arstid.

Konverents “Tervis algab täna – turvaliselt” on arvult neljas tervisekonverents, mida Pärnu zontad korraldavad. Esimene toimus 2005. aastal, siis oli peateema luude hõrenemine, järgmine tervisekonverents keskendus südame- ja veresoonkonna haigustele, eelmisel sügisel räägiti meeste tervisest kui terve pere alusest.

Tervisekonverentsi lõpul selgub ka tavakohaselt see inimene, kes pälvib küsitluse tuginedes tiitli “Pärnu terviseendendaja 2008”.

Eelnevatel aastatel on Pärnu Zonta klubi sama tiitliga pärjanud kepikõnni- ja matkaentusiasti Sirje Sooviku, klubi “Tervisesport” juhataja Silvia Neeme ja tervisevõimlemise rühmade juhendajad Vilma ja Albert Andersoni.

Konverentsil osalemine oli etteregistreerumisega, sest saalis on kohtade arv piiratud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles