Galerii: Pärnus algasid Kalevi võimlemispäevad

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Rüütli algasid Kalevi võimlemispäevad.
Pärnu Rüütli algasid Kalevi võimlemispäevad. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Täna algasid Pärnu Rüütli platsil Kalevi järjekordsed võimlemispäevad. Esinesid nii Pärnu Rühi lapsed kui külalised, päev jätkus Reet Kriegeri tantsutrupi workshopiga ehk ärgitamisega publikutki ilusasti võimlema kaasata.

Laupäeval jätkuvad võimlemispäevad kesklinna koolide võimlas peetava festivaliga, kus žürii kompositsiooni ja väljenduslikkuse eest tunnustusi ja Premia auhindu jagab. Pühapäeval on võimlemistreenerite seminar.

“Seekord koguneb Pärnusse 200 võimlejat,” ütles Pärnu võimlemisklubi Rüht eestvedaja Kai Esna. “Seda on küll vähem, kui varasematel aastatel, aga Eestis on kevadel ja suvel olnud mitu väga suurt võimlemisüritust, lisaks veel tantsupidu, jaksu ja raha kõigeks kõigil lihtsalt ei jätku.”

Tänavuse võimlemispeo korraldavad Pärnu Rüht, Eesti spordiselts Kalev ja võimlemistreenerite klubi. Kalevi päevade võimlemispidu toimub Pärnus juba 17. korda.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles