Poksiõhtu läks täissaalile

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunis tegid Eesti poksikoondise liikmed näidistrennis Tartus, nüüd kogunetakse Pärnusse.
Juunis tegid Eesti poksikoondise liikmed näidistrennis Tartus, nüüd kogunetakse Pärnusse. Foto: Kristjan Teedema

Kuursaali “Boxing Night” kogus täismaja publikut. Kaks esimest matši olid sõpruskohtumised Sindi Kalju poksijate osavõtul, kus võitjat ei fikseeritud. Erik Vološko (-91 kg) poksis tartlase Keijo Toomsaluga, Šamil Kurbanov (-71 kg) soomlase Tom Niinimäkiga.

Kolmas Sindi Kalju esindaja Rustam Gusseinali võitis +91 kaalus teises raundis ilmse ülekaaluga valgalase Roman Rajevski.

“Kõik kolm kohalikku kodupublikut alt ei vedanud ja andsid ilusa poksietenduse,” kommenteeris Eesti koondise peatreener Ervin Kade. “Eriti tublisti andis publik jõudu Gusseinalile, kes matši nokdauniga lõpetas.”

Maailmameistrivõistlusteks valmistuvad Rapla Tinakinnast esindav Kaupo Arro (-75 kg) ning Karl Lemani poksiklubi mehed Ainar Karlson (-81 kg) ja Rain Karlson (-91 kg) võitsid ülekaalukalt Euroopa meistrivõistlusteks valmistuvaid lätlasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles