Noored purjetajad tõid pealinnast kaks võidukarikat

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angeliina Maria Isabel Õunap (vasakul) ja Lisbeth Taggu on kahe etapivõiduga Eesti meistrivõistluste kindlad liidrid.
Angeliina Maria Isabel Õunap (vasakul) ja Lisbeth Taggu on kahe etapivõiduga Eesti meistrivõistluste kindlad liidrid. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Svertpaadipurjetajate Eesti meistrivõistluste teisel etapil, Tallinna merepäevade regatil panid RS Feva klassi kahepaadil seilanud Pärnu jahtklubi purjespordikooli treenerite kasvandikud oma paremuse veenva ülekaaluga maksma.

Reedel fliidisõitudega alanud ja pühapäeval finaalidega lõppenud regatil teenisid esimese auhinna Angeliina Maria Isabel Õunap ja Lisbeth Taggu. Teiseks tulid vapratele piigadele ülinapilt alla jäänud klubikaaslased Pert Salundi ja Andreas Sepp, kes võitsid alla 14aastaste konkurentsis esikoha. Kolmandana lõpetasid võistluse Karolin Härm ja Britta Maripuu Kalevi jahtklubist.

Pert Salundi (vasakul) ja Andreas Sepp teenisid Tallinna merepäevade regatil nooremas grupis esimese auhinna.
Pert Salundi (vasakul) ja Andreas Sepp teenisid Tallinna merepäevade regatil nooremas grupis esimese auhinna. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Esikolmikule järgnesid kalevlannad Mia Maria Lilenthal - Susanna Silluta ja Romi Safin - Katrina Vaher ning Elisa Tamm - Loreta Sults Rein Ottossoni purjespordikoolist.

Pärnakad Kardo Remi Kaar ja Liise Väliste lõpetasid regati 12. kohal. Meie purjetajaid juhendas pealinna võistlusel treener Elise Umb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles