Festivali peaauhinna pälvis Katariina Unt

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Laupäevani kestis Pärnus esimest korda teatrifestival „Monomaffia“, mis tõi siia üheksa monoetendust Eestist, Soomest, Rootsist, Norrast ja Venemaalt.

Villa Artise perenaise ja festivali ühe korraldaja Viivika Orula kinnitusel anti kõik etendused täissaalidele. Sealjuures olid kõige suuremad publikumagnetid Ott Sepa mängitud „Rumm ja viin“ ja Tõnu Oja „Aabitsa kukk“.

Festivali žürii koosseisus Sven Karja, Pille-Riin Purje, Mladen Kiselov, Margus Mikomägi ja Heidi Aadma kuulutas laupäeva õhtul Endla Teatrikohvikus välja festivali grand prix’ ja laureaaditiitli saajad.

Grand prix ja suur kirss omistati Katariina Undile (“Nisa”, VAT Teater).

Parima meesnäitleja tiitel ja väike kirss läks Lasse Pöystile (“Liftieitaja”, Helsinki linnateater, pildil) ja parima naisnäitleja nimetus ja väike kirss kuuluvad Juni Dahrile (“Ibseni naised”, Oslo Visjoner teater).

Žürii andis üllatusena välja parima muusiku tiitli. Festivali logolt tuntud väike kirss leivakäärul omistati Tanel Rubenile (“Nisa”).

Keraamilise kirsi leivakäärul valmistas kunstnik Kristi Tuhkru-Tamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles