Pärnakad olid ka tänavakorvpallis tegijad

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rahvusvahelise tänavakorvpalliturniiri Tallinnas võitis Leedu meeskond, teise koha sai Eesti II, kus Erkko Linnase, Remi Aare ja Indrek Kaarlepi kõrval mängis KK Pärnu tagamees Elgar Tamsalu. Sellega lunastas Eesti II ehk Nike meeskond omale pääsme Moskvasse tänavakorvpalli suurturniirile.

Tamsalu meeskond üllatas Tallinna turniiri suursoosikut Venemaa võistkonda poolfinaalis, samaga sai hakkama kolmanda koha mängus Eesti meeskond Goons, kus koos Heigo Ermi, Andre Pärna ja Indrek Reinbokiga mängis Pärnu korvpallikooliga Kiur Akenpärg.

Eesti tänavakorvpalli meistrivõistluste arvestuses võitis Goons, sarja liidrina alustanud Nike sai teise koha. Ühe etapi võitnud täispärnakate meeskond Citi Pubi (Kris Killing, Janter Aniste, Hardi Paloots, Toomas Raadik) oli lõpptabelis viies.

Pärnusse tuli ka üks tänavakorvpallisarja esikohti, selle võitis koos õrnema sooga MIX-sarjas ületamatu olnud Toomas Raadik.

P-93 vanuseklassi noormeestest sai KK Pärnu kolmanda koha, P-97 sarjas oli KK Pärnu neljas ja KK Paulus viies. Veel kaks aastat nooremate seas kuulus Paulusele kuues koht, 1993. aastal ja hiljem sündinud neidude kokkuvõttetabelis on Pärnu seitsmendal real.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles