Pärnumaa kui tänavuse toidupiirkonna esindajad väisasid silmaringi avardamiseks Lõuna-Eestit, kus nad uudistasid Urvaste külade seltsi köögis kamajahu valmistamist, vaatasid Nopri talumeiereid ja said meeleoluka elamuse Pokumaal.
Tellijale
Maitsete aasta: kama pani vaimustuma (1)
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Mulle avaldas muljet, kuidas kogukond teeb kamajahu ja see oli tõeliselt hea toode,” rääkis Pärnu linna Lindi küla Tiido-Tiiu talu perenaine Tiiu Sommer, kes on tuntud hoidistevalmistaja. “Kasulik oli teada, kuidas Nopri talu on ennast jalgele ajanud ja valmistab meiereis laialdases sortimendis tooteid. Huvitav oli tõdeda, kuidas Pokumaa on minu esimesest sealkäimisest viie–kuue aastaga arenenud, kuigi vahepeal oli see lausa sulgemisohus.”