Algas fotokonkurss

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest 19. septembrini võib saata fotosid konkursile “Õppimine seob põlvkondi”.

Võistlus toimub täiskasvanud õppija nädala (TÕN) raames, mille eesmärk on juhtida tähelepanu täiskasvanute õppimisele ja väärtustada elukestvat õpet.

Konkursil võivad osaleda kõik huvilised ja üks autor võib esitada kolm võistlustööd.

Fotod peaksid olema järgmistel teemadel: õppimine seob põlvkondi; õppimine kui tegevus; õppimine pere ja/ või töö kõrvalt; töökohapõhine õppimine, õppimine ettevõttes; õppeprotsessis valminud töö.

Pildid tuleks esitada paberkandjal ja digitaalselt ja tuua Pärnumaa kutsehariduskeskuse täiskasvanute koolituse osakonda Niidupargis märgusõnaga “Õppimine seob põlvkondi”. Foto tagaküljele peaks lisama teema, autori nime ja vanuse. Täpsem info täiskasvanud õppija nädala kohta on üleval Facebookis.

Fotosid hindab žürii, mille koosseisu kuuluvad tunnustatud fotograafid ja kunstnikud. Hinnatakse teemakohasust, originaalsust, hetke tabamist, väljendusrikkust ja emotsionaalsust, loovust ning tehnilist ja kunstilist taset.

Võitjad kuulutatakse välja 11. oktoobril täiskasvanud õppija nädala Pärnumaa foorumil Pärnu maavalitsuse saalis ja tööde põhjal valminud näitus pannakse üles maavalitsuse trepigaleriis. Parimad fotod saavad auhinnatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles