Kõva spordimees läbis kahe kuuma päevaga kaks triatloni ja võitis kaks kulda

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timmo Jeret.
Timmo Jeret. Foto: Jüri Suurkivi

Pärnu jõe teine triatlon meelitas suvepealinna üle 200 sportlase, kes soovisid kuumal suvepäeval ujumis-, rattasõidu- ja jooksuvormi näidata. Põhidistantsi võitis kodupubliku rõõmuks Timmo Jeret.

See oli ühtlasi Eesti triatloni karikasarja kolmas etapp. Esimest korda suvepealinnas korraldatud etapilt puudus seekord Eesti triatloni teravaim tipp eesotsas Henry Räppo ja Kevin Vabaoruga ning Eesti meistrivõistlustelt hõbemedali noppinud Ivo Suurega. Nende kõrvalejäämisel hõivasid esi­kolmiku kohad Jeret, Priit Ailt ja Hans Korman.

Kaotanud Ailtile ja Kormanile 750meetrisel ujumisdistantsil üle poolteise minutiga, sekkus alles hiljuti triatlonispordiga tõsiselt tegelema hakanud Jeret päeva parima rattaaja toel esikohaheitlusesse ja vormistas selle tugeva jooksuga triatlonikarjääri esimeseks karikasarja etapivõiduks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles