Elisa ülikiire kodu-Internet jõudis Pärnusse

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa logo.
Elisa logo. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Sellest nädalast on Elisa ülikiire kodu- ja kontori-Internetiga kaetud pool Pärnu linnast, tuleva aasta jooksul soovib Elisa katta Interneti püsiühendusega suurema osa Pärnust.

Elisa Interneti-ühenduse allalaadimiskiirus võimaldab eraisikutel kasutada senisest kaks korda kiiremat andmesideühendust, selgitas Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

Elisa uue põlvkonna kodu- ja kontori-Internetiga on kaetud ranna rajoon, Vana-Pärnu, Ülejõe, Rääma, Papiniidu, Mai, Raeküla, Lodja ja osa Pärnu kesklinnast. Peale selle pakub Elisa kuni 2 Mbit/s kiirusega kodu- ja kontori-Internetti Pärnu maakonnas.

“Konkurentidega võrreldes pakume pärnakatele kaks kuni kolm korda kiiremat Interneti püsiühendust ja seda sama raha eest või veelgi soodsamalt,” väitis Hiiepuu. “Näiteks täissideteenuseid kasutava Elisa kliendi jaoks on kodu-Interneti ühendus väga soodsa hinnaga või koguni tasuta.”

Tasuta kodu-Internetti pakub Elisa paljude tava- ja perepakettide puhul, kus andmesidekiirus on 5 Mbit/s. Seda näiteks pakettide Elisa 500, Elisa 1000, Elisa Pere 500, Elisa Pere 1000 ja Elisa Pere 2000 puhul. Kui klient valib sama perepaketi ja andmesidekiiruse 15 Mbit/s, on kodu-Interneti kuutasu hind 99 krooni.

Hiiepuu sõnade järgi kulub pakutav allalaadimiskiirus kuni 24 megabitti sekundis klientidele ära mitmeti. “Uus kiirem kodu-Internet võimaldab väga hästi kontorisse minemata teha kodutööd. Noored saavad mugavalt muusikat kuulata, mängida reaalajas virtuaalmänge ja vaadata filme,” sõnas juhatuse liige.

Lepingu sõlmimiseks tuleb kliendil pöörduda Elisa Pärnu esindusse või helistada Elisa klienditeenindusse numbril 6 600 600. Ühendus luuakse kliendile kuni kolme nädala jooksul. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles