Pungilegend Sham 69 esineb Pärnus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti punklegend Sham 69 annab Pärnus kontserdi.
Briti punklegend Sham 69 annab Pärnus kontserdi. Foto: Internet

Neljapäeval, 4. detsembril annab Pärnu Mai keskuse Rockiklubis kontserdi legendaarne Briti punkansambel Sham 69, keda peetakse punkžanri isaks.

Juba 1975. aastal moodustunud ansambel sai kiiresti laiemalt tuntuks, kui hitid „Hurry Up Harry“, „If The Kids Are United“ ja „Hersham Boys“ lendasid Briti singlimüügitabelis esikümnesse. Neist viimane jõudis 1979. aastal koguni kuuendaks.

Sham 69 kitarrist Dave Parsons ütles Melu.ee-le, et Sham 69 tekstid on ajatud, sest maailmas on ikka halbu asju, mis jäävad läbi aja samaks.

Mitmed hilisemad rokk- ja punkbändid on tunnistanud, et Sham 69 on neid otseselt või kaudselt mõjutanud.

Algsest Sham 69 koosseisust on alles vaid kitarrist Dave Parsons, veel moodustavad bändi trummar Ian Whitewood, bassimängija Rob “Zee” Jefferson ja laulja Tim V.

Samal ajal on tegu läbi aegade ühe püsivama Sham 69 koosseisuga.

Briti pungiisasid soojendavad ZLO ja I.Q.Zero.

Klubi avab neljapäeval uksed kell 19. Kontsert algab tund hiljem. Piletid hinnaga 175 krooni on saadaval kohapeal ja eelmüügis Pärnus kaupluses Lunapolis. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles