Kelle rida?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ventilatsioonitorud. Foto on illustreeriv.
Ventilatsioonitorud. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kas alati peab ennem midagi juhtuma, et keegi tõstaks oma peee linnavalitsuse ametnikest ja reageeriks koheselt kui lüüakse häirekella?

Mina arvan, et peaks! Kirjutan teile ajendatuna 24. augustil Pärnu Postimehes ilmunud artiklist, kus noor tütarlaps hukkus kellegi tegemata töö tulemusel, liiati veel, et probleemist anti ka eelnevalt vastavatele ametnikele teada.

Olen Ülejõe elanik, kes liigub iga päev mööda Uus-Sauga tänavat, mille alguses asub ka selline tore kool nagu Pärnu Vabakool. Minul kui lihtkodanikul ei ole õigus teha kellelegi mingeid ettekirjutusi, aga ma ei sooviks, et juba järgmisel nädalal kui põnnid hakkavad kooli ees oleval territooriumil jälle peale pikka suvepuhkust ringi sibama juhtuks midagi halba. Nimelt ripub selle kooli välisfassaadi küljes umbes 6 meetri kõrgusel olev ventilatsioonitoru vaid ausõna peale ja seda juba üle kuu. Mis juhtuks, kui see metallkolakas peaks kellelegi pähe kukkuma?

Katmata ventilatsiooni avadest on saanud hõlbus sissepääs ja turvaline pelgupaik tuvidekolooniale, nad elavad ühesõnaga kõrvuti koos lastega!!!! Minu teada on tuvid kõige suuremad tuberkuloosi levitajad.

Helistasin üle nädala tagasi probleemist ka linnavalitsuse korrakaitse osakonda kus noorem naishääl vastas, et nad tegelevad probleemiga, aga see polevat otseselt nagu nende rida... Huvitav kelle rida võiks see ikkagi olla?

Mulle isiklikult tundub, et meil on liiga palju igasuguseid ametnike ja kuna nende haldusala on korrektselt jagamata, siis jäetaksegi asjad lihtsalt tegemata kuna see pole ju otseselt nende ühegi rida...

Kirjutaja kontaktid on toimetusele teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles