Sunset Club haub fännidele sügisüllatust

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel saadab traditsioonilise peoga suve ära Pärnu rannaklubi Sunset, kuid nagu varasematel aastatel ei tähenda suve lõpp klubi puhkusele minekut.

Tänavu kevadel läbis Sunset uuenduskuuri ja klubi juhi Erlend Aava sõnade järgi on hinnangud uuenenud klubi kohta olnud valdavalt positiivsed.

“Meil oli inimeste teavitamiseks väga lühike periood ja nii kulus suur osa suvest klubi käimatõmbamisele,” rääkis Aav. “Oleme saanud positiivset tagasisidet klubi kui terviku kohta. Inimesed vaatavad ju, kui hubane on klubi, kas ruumi piisab, kas baarid töötavad.”

Aava kinnitusel on Sunset panustanud tänavu väga palju programmi ja tema kinnitusel on Eesti klubimaastikul raske leida teist samasuguse programmiga kohta.

Klubijuhi väitel on pandud suurt rõhku ka personalile, eriti baarmenitele, keda külastajad on samuti kiitnud. “Meile ongi olnud kõige olulisem positiivne tagasiside. Seetõttu haub Sunset plaani olla ka sügisel avatud,” lisas Aav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles