Pärnumaa meistrid on Eliis Nõgel ja tori hobune Verso De Lee

Raavo Raadik
, Eesti Hobusekasvatajate Selts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurgjal võistlesid ratsasportlased.
Kurgjal võistlesid ratsasportlased. Foto: Anne-Mai Müürsepp

Kurgjal toimunud võistlusel, karikasari „Tori Hobune 2011“ kolmas etapp takistussõidus, karikasari eesti hobustele takistussõidus ja Pärnumaa meistrivõistlustel takistussõidus võisteldi laupäeval pika võistluspäeva lõpul parkuuridel 110 ja 120 sentimeetrit.

Parkuuril 110 sentimeetrit, avatud arvestuses näitas parimat tulemust Sandra Prez hobusel Empire, Ultral sõitnud Kristiina Raudnageli ja Otto – Osbornil ratsutanud Toomas Pai ees.

Tori tõugu hobuste arvestuses oli parim Eliis Nõgel hobusel Verso De Lee, võistluspaar edestas Casandral võistelnud Annika Veerpalut ja Rebeka Luhastet, kes ratsutas hobusel Cambrinus.
Võistluspäeva kulminatsiooniks olnud parkuuril 120 sentimeetrit, mille käigus selgitati välja ka seeniorite meistritiitel, osales 17. võistluspaari, avatud arvestuses osutusid edukaimaks seekord Annika Veerpalu ja Basilio, teiseks tulid Sandra Prez ja Bon Suela CD, kolmanda koha väärilised olid Kullo Kender ja Clarence 22.

Tori hobuste arvestuses moodustasid esikolmiku Eliis Nõgel ja Verso De Lee, teiseks tuli Annika Veerpalu Cassandral ja kolmandaks tuli Raivo Tõnurist hobusel Carrinda.

Pärnumaa meistritiitli võitiski Eliis Nõgel hobusel Verso De Lee, teise koha pälvis Annika Veerpalu, sedapuhku hobusel Basilio ja kolmas oli Sandra Prez hobusega Bon Suela CD.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles