Tee jõuludeks endale oma pildiga postmark

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu Marke saab tellida Eesti Posti kodulehelt www.post.ee/minumark.
Minu Marke saab tellida Eesti Posti kodulehelt www.post.ee/minumark.

Kes plaanivad jõulutervitused teele saata vana hea postkaardiga, võivad saadetise põnevaks muuta oma isikliku postmargiga. Nimelt pakub Eesti Post igaühele võimalust kujundada ja tellida enda valitud pildiga ehtne postmark.

2006. aastast, kui Eesti Post uue teenusega turule tuli, on kliendid kujundanud ning kodu- ja välismaale saatnud ligemale 300 000 kirja isekujundatud postmargiga.



“Interneti kasutamine on paljude jaoks igapäevane tegevus ja spetsiaalse Minu Margi kujundamine kogub üha enam populaarsust,” tõdes Eesti Posti infologistika divisjoni juht Toomas Türk. “Nii lapsed kui vanem generatsioon saavad hakkama lihtsate tegevustega Minu Mark tellimiskeskkonnas.”



Minu Marke saab tellida Eesti Posti kodulehelt www.post.ee/minumark. Isekujundatav Minu Mark koosneb Eesti Posti emiteeritud postmargist, millel on info margi väärtuse ehk nominaali kohta, ja kliendi kujundatavast osast, mida nimetatakse kupongiks.



Minu Margi tellimine on lihtne: tellimiskeskkonnas tuleb laadida margile lisatav foto, mark kujundada, tellida ja tasuda. Kogu tellimiseks vajalik info ja näpunäited on leitavad Minu Margi tellimiskeskkonnas.



Minu Mark on postimaksevahend, mida võib kasutada kõikide saadetiste margistamisel. Tegemist on iseliimuva postmargiga, et lihtsustada margi kasutamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles