Bussijuhid tulevad maavalitsuse ette

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koosolekul räägitu tegi mehed murelikuks.
Koosolekul räägitu tegi mehed murelikuks. Foto: Ants Liigus

Poolteistsada GoBus Pärnu töötajat kogunes täna üldkoosolekule, et saada selgust, mis saab neist ja ettevõttest aastavahetuse järel, sest 31. detsembril lõpeb Pärnu maavalitsuse ja aktsiaseltsi GoBus vaheline avaliku teenindamise leping ning maakonnaliine hakkavad sõitma muude firmade bussid.

Vabast päevast või kahe liinisõidu vahelt koosoleku aja maha võtnud bussijuhid, töö pooleli jätnud kontori-, bussijaama- ning töökojarahvas ei mahtunud autokooli õppeklassi ja seepärast otsustati minna õuepealsesse töökoja angaari. Püstijalu kohtumise ajaks nõudis GoBusi juhatuse esimees Anti Selge meedia esindajate lahkumist, põhjendades seda vajadusega rääkida töökollektiiviga omavahel.

“Sogane asi, muud midagi! Elame aasta lõpuni ära, eks siis näha ole,” lõi üks angaarist koosolekult enne selle lõppu väljunud maaliini bussijuht nördinult käega.

Eesti transpordi- ja teetöötajate ametiühingu algatusel toimub reedel, 12. detsembril kell 11 GoBus Pärnu töötajate protestiaktsioon Jakobsoni pargis Pärnu maavalitsuse hoone ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles