Tanja Mihhailova tantsitab pärnakaid Madonnaga

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu / Postimees

Laupäeva öösel astub Pärnu klubi Sugar lavale särav Tanja Mihhailova, kes fännab popikuninganna muusikat, õpetab laulu- ja tantsukoolis ning armastab vabal ajal kokata.

Sugari lavale astub Mihhailova oma uue kavaga “Tribute 2 Madonna”.

““Tribute 2 Madonna” on minu nii-öelda kummardus sellele artistile,” märkis Mihhailova intervjuus Pärnu Postimehele. “Madonna on artist, kes on mõjutanud mind kui lauljat. Laval eelistan kasutada nii tantsu kui laulu, täpselt nagu Madonnagi. Tema show’d on mu lemmikud. Need on nii erinevad, nii täis energiat ja tantsu.”

Naudib meelelahutust

Küsimusele, milline on tema lemmikmuusikastiil, vastas Mihhailova, et tähtsaim on hoopis, et publik end hästi tunneks.

“Mul ei ole vahet, mis stiili laulda,” nentis laulja. “Mulle meeldib nii pop kui rokk, nii muusikal kui klubimuusika. Mulle lihtsalt meeldib meelelahutus. Mulle meeldib, kui inimesed saavad minu kontsertidel puhata ja tantsida ja ennast hästi tunda.”

Justkui selle kinnituseks on Mihhailoval käsil mitu eriilmelist projekti. Suvel salvestas laulja Prantsusmaal Bordeaux’s ja Saint Tropezis TV3 seriaali “Elu veinimõisas” uue hooaja tarvis. Sügisel näeb teda sama kanali muusikasaates “Laulupealinn”. Peale selle lõi Mihhailova kaasa Abba-kontsertidel ja teda saab näha oktoobris kontserdil “Venus & Mars”, millel kõlab Tina Turneri ja Freddy Mercury muusika.

“Paar kontserti nädalas ikka tuleb,” lausus Mihhailova. “Nii ei olnudki mul kahjuks suvel aega, et puhata ja rannas mõnuleda.”

Millal leiab plaadiriiulitelt aga Mihhailova debüütplaadi, selle peale vastas laulja salatsevalt: “Tegelen, tegelen.”

Eesti keel on tähtis

Muusika tegemise kõrvalt õpetab Mihhailova tantsu laulu- ja tantsukoolis WAF. Ta teeb kodus joogat ja Pilatest. Suvel rääkis Mihhailova Kroonikale, et on võtnud plaani kepikõnni, kuid kepid on tal siiani ostmata.

Laulja Mikk Saarega koos elav Mihhailova märkis, et kodus on võim ikka tema käes ja laua katab enamasti naispere. “Mina olen nii-öelda põhikokk ja Mikk kokkab siis, kui olen väga väsinud või mind pole kodus,” seletas ta.

Kaunis laulja sündis Venemaal Kaliningradis ja tema pere kolis Eestisse elama, kui Tanja oli väike tüdruk. Eesti keele õppis Mihhailova selgeks alles Viljandi kultuurikolledžis õppides.

“Eesti keele omandamiseks kõige parem viis on elada Eesti keskkonnas,” märkis laulja. “Mina läksin õppima Eesti kolledžisse ja olin sunnitud eesti keeles õppima. See ongi kõige parem viis teise keele omandamiseks.”

Homme õhtul ootab Mihhailova Sugarisse kõiki, kes armastavad Madonna loomingut ja selle järgi tantsida ning kaasa laulda.

“Mina ja mu taustalauljad/tantsijad Marilin Kongo ja Anna Põldvee anname endast parima ja toome teieni Madonna parimad hitid,” lubas Mihhailova.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles