Ülejõe koolis kestab pugemisnädal

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülejõe gümnaasiumi pugemisnädal.
Ülejõe gümnaasiumi pugemisnädal. Foto: Erakogu

Pärnu Ülejõe gümnaasiumi kümnendikel on käimas pugemisnädal, mis päädib homme õhtul nende ristimisega värsketeks gümnasistideks.

Pugemisnädala iga päev on omanäoline. Nii võis esmaspäeval näha koolis stjuuardesse ja kapteneid, teisipäevane teema oli Corpse Brides/Zombies ja selle raames tuli ette valmistada lühike humoorikas abieluvandeis sisaldav pulmanäidend.

Ülejõe gümnaasiumi huvijuht Piret Soa ütles pärast rebaste hommikust tseremooniat, et noored on hämmastavalt osavõtlikud ja naudivad seda, mida teevad. “Tunda on melu, täna on nad ettekandjad/kelnerid ja noormehed näevad eriti šikid välja,” lisas ta.

Kelneritest ja ettekandjatest rebasekutsikad katsid täna koolisööklasse Rootsi laua. Homme kehastuvad nad geišadeks-ninjadeks ja kannavad ette tantsu “Geishas fighting Kung Fu”.

Kui kõik nädala jooksul korjatud plusspunktid kokku lüüakse, selgub klass, kes 12. klassi jõudes ise rebaseid ristima hakkab.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles