Pärnus asutakse taas kauneid kodusid otsima

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauni kodu konkursi märgis.
Kauni kodu konkursi märgis. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsus kuulutab välja kauni kodu iga-aastase konkursi, mille eesmärk on väärtustada linnakodanike tööd elukoha ümbruse ilusamaks muutmisel.

Linlased saavad enda või naabri kaunist kodust ja ilusast aiast teada anda 15. augustini. Selleks tuleb saata kiri Pärnu linnaaedniku Anu Nurmesalu e-posti aadressil anu.nurmesalu@parnu.ee, kuhu peab lisama kodu või aia täpse aadressi.

Konkursil valitakse välja neli väikeelamut igast linnaosast: Raeküla, kesklinn, Ülejõe, Vana-Pärnu, üks parima heakorrastusega korruselamu ja üks parima heakorrastusega teenindusettevõte. Võitjad tehakse teatavaks septembris.

“Tänu tublidele inimestele muutub meie kodulinn ilusamaks, rõõmsamaks ja tervikuna kaunimaks. Hästi hoitud koduaiad ja -majad rõõmustavad nii kaaslinlasi kui linnakülalisi, pakuvad silmailu ning annavad ideid ja indu aias tegutsemiseks teistelegi,” rääkis linnaaednik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles