Huvilisi koolitatakse vabatahtliku tegevuseks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu noorte infopunkt.
Pärnu noorte infopunkt. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu õppenõustamiskeskuse noorte infopunkt kutsub noori, noorsootöötajaid ja teisi noortega tegelevaid spetsialiste 22. septembril vabatahtliku tegevuse teemalisele koolitusseminarile Pärnu maavalitsuse suurde saali.
 

Koolitusel annab Agni Lass põhjaliku ülevaate SA Archimedese Euroopa Noorte programmidest, mille raames noored saavad viia ellu noortealgatusi või minna pikemaks ajaks välismaale vabatahtlikule teenistusele. Samuti räägitakse sellest, kuidas organisatsioonid saavad ise välismaalt vabatahtlikke kutsuda, tutvustas seminari Pärnu noorte infopunkti karjäärinõustaja Kristi Kuurme.

Kogemustest vabatahtlikega kõneleb Nooruse maja direktor Uudo Laane. Pärnumaa vabatahtlike keskuse projektijuhi Eha Paasi eestvedamisel toimuvad mõttetalgud vabatahtlike kaasamise võimalustest ja sellest, kuidas senisest enam vabatahtliku tegevuse tähendust ja väärtusi noorteni viia.

Koolitus on tasuta ja osalema on oodatud kõik, kes teema vastu huvi tunnevad. Päevakavaga ja eelregistreerimine noorte infopunkti kodulehel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles