Täiskasvanute gümnaasium korraldab hariduskonverentsi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spaa- ja konverentsihotelli Strand konverentsiruum.
Spaa- ja konverentsihotelli Strand konverentsiruum. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu täiskasvanute gümnaasium korraldab 7. oktoobril hariduskonverentsi “Elukestev õpe”.

Strandi konverentsikeskuses toimuval konverentsil tutvustavad Eve-Liis Roosmaa ja professor Ellu Saar Tallinna ülikooli rahvusvaheliste ja sotsiaaluuringute instituudist on ettekandes elukestvat õpet käsitlenud rahvusvahelise uuringu tulemusi. Täiskasvanud õppijate kogemuste kaudu räägitakse sellest, mis põhjusel on eelnevad õpingud katkestatud, mis motiveeris õpinguid jätkama ja kuidas end haridussüsteemis tuntakse.

Kristjan Rebane Eesti arengufondist käsitleb teemat, kuidas tehnoloogia abil muuta hariduse andmise paradigmat. Ta räägib Eesti hariduse IT-arengutest.
Haridus- ja teadusministeeriumi täiskasvanuhariduse talituse peaekspert Aino Haller võtab jutuks täiskasvanute gümnaasiumide rolli Euroopa ja Eesti elukestva õppe vaatevinklist ning vaeb õppijakeskset lähenemist.

Eesti haridusstrateegia koostamise juhtkomisjoni liige akadeemik Olav Aarna arutleb oma ettekandes selle üle, kuidas jõuda haridusstrateegia kavandist pikaajalise riikliku strateegiani, mida ellu viima asutakse.

Konverentsist osavõtt on tasuta ja end saab kirja panna 30. septembrini konverents@ptg.parnu.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles