Järgmiselgi hooajal USAsse suunduv suusaäss: Eesmärk jäi täitmata

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alvar Johannes Alev.
Alvar Johannes Alev. Foto: Jamie Schwaberow

Pärnumaa esisuusataja Alvar Johannes Alev pingutas USAs suusahooajal hambad ristis isegi päikesepiste ja vedelikupuuduse kiuste, et Colorado ülikool aastaga kõrgkoolide meistrivõistluste võitjaks viia. Kuigi ihaldatud tiitel jäi napilt pälvimata, saabus hiljuti rõõmusõnum: ta saab järgmiselgi hooajal kõigi võimaluste maale naasta.

Colorado ülikool saavutas viimati ülikoolide meistrivõistlustel esikoha 2015. aastal. Mõneaastane paus on sellele koolile juba pikk aeg. Eesmärk oli võita, kuidas õnnestus?

Selles suhtes läks kehvasti, et jäime napilt teiseks. Skoorisime kooliga küll viimase nelja aasta suurima punktisumma, aga sellest ei piisanud. Denveri ülikool kogus natuke enam ja eesmärk jäi täitmata. Nad on meie sõpruskool, kellega vahel koos treenime ja neil on vähemalt niisama kõva suusaajalugu kui meil. Oli teada, et meie kahe seast võitja selgub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles