Piletimäng: naudi Annely Peebo ja Mart Sanderi jõulukontserti!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annely Peebo
Annely Peebo Foto: Erakogu

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi jagavad igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Viini Volksoperi solist Annely Peebo väisab tänavu enne aasta lõppu taas traditsiooniliselt kodumaad ja annab Eestis neli jõulukontserti. Tänavu on Peebo kontserdikaaslaseks Mart Sander ja Bel-Etage Swingorkester. Pärnu kontserdimajas kuuleb kõnealust kontserti laupäeval, 17. detsembril.

Pärnu Postimees saadab kontserdile ühe õnneliku koos kaaslasega!

Piletite võitmiseks vastakse õigesti järgmisele küsimusele: “Kellega koos andis Annely Peebo Eestis jõulukontserte eelmisel aastal?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 28. septembri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee. Tavalise posti teel tulnud vastuseid me sedapuhku ei aktsepteeri.

Eelmise mängu küsimuse “Kas The Tuberkuloitedi kontserdiga samal ajal peab Kentuki Lõvis oma sünnipäeva Jim Beam või Jack Daniels?” õige vastus on Jack Daniels.

Reedel lähevad kaaslasega Kentuki Lõvisse The Tuberkuloitedi kontserdile Anne Jõesaar, Ülar Põld ja Romek Popov. Internetis toimunud piletimängus võitsid pääsmed reedeks klubisse Bravo Outloudzi kontserdile Geitlin Sildoja, Täve Ruubel ja Ingvar Viilop.

Kõiki võitjaid ootab toimetuses plaatki.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles