Pärnumaal võtavad mõõtu matkahuvilised

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed lähevad nädalavahetusel matkama.
Lapsed lähevad nädalavahetusel matkama. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel nädalavahetusel toimub Pärnumaal 21. korda skautlik matkamäng, millele ootavad korraldajad ligi sadat loodus-, spordi- ja matkahuvilist.

Selleks, et võistlust võiksid nautida nii algkoolilapsed kui kogenud matkajad, on ette valmistatud kolme raskusastme ja pikkusega matkarajad.

Matkamängu korraldab Pärnumaa skautide ja gaidide malev (PSGM). Sel aastal on ettevõtmise eestvedajad Tori gaidid ja matkamäng toimub marsruudil Sindi-Tori.

Matkamängu ühe korraldaja Mari-Liis Keskpaiga teatel võtsid Tori gaidid võistluse korraldamise enda kanda nii soovist panustada skautlikku organisatsiooni kui matkamängu sümboolse tähenduse tõttu.

“Tori gaidide jaoks on matkamäng erilise tähendusega. See oli meie jaoks kõige esimene suurem skautlik-gaidlik üritus, millel 1999. aastal osalesime. Alates sellest ajast oleme igal aastal suurema või väiksema koosseisuga matkamängust osa võtnud,” kinnitas Keskpaik.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles