Pärnu Postimees jõuab teleekraanile

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 võttegrupp salvestas Pärnus saadet "Laulupealinn".
TV3 võttegrupp salvestas Pärnus saadet "Laulupealinn". Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel pühapäeval, 25. septembril käivitub TV3s uus kümneosaline show “Laulupealinn”, mille avasaates jõuavad minuti jooksul ekraanile kaadrid suvepealinnast ja Pärnu Postimehe toimetusest.

Saates võistlevad seitse linna Eesti laulupealinna tiitli nimel ja enne saadete algust sõitis TV3 võttetiim läbi kõik osalevad kohad.

Nii tutvus võttetiim kõigi saates osalevate lauljate kodukohaga, olles külas Otepääd esindava Marju Läniku juures, Kärdlast pärit Ott Leplandil, Laagrit esindaval Koit Toomel, Kohila neiul Birgit Õigemeelel, Kohtla-Järvel üles kasvanud Tanja Mihhailoval ja tartlasel Toomas Lungel.

5. septembril tutvus TV3 Pärnut esindava Taimo Toomasti kodukohaga. Pühapäevases saates näitab Toomast nii kooli, kus ta käis, ja jalutab Rüütli tänaval. Samuti jõuab vaatajani pilt Pärnu Postimehest, kus Toomast andis intervjuu Andris Tammelale.

“Laulupealinn” jõuab TV3 ekraanile pühapäeval kell 19.30. Kümneosalise saatesarja võitev linn saab heategevuseks 20 000 eurot.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles