Noortekeskus toetab noorte ideid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates septembrist on kaksteist kuud järjest Raeküla Vanakooli keskuses tegutsev avatud noortekeskus seotud Euroopa sotsiaalfondi programmi “Noorsootöö kvaliteedi arendamine” tegevussuunaga “Noorsootöö kvaliteet”.

Tegevussuund toetab kolme tegevust, millest esimene on seotud huvikoolituse, teine kutsevalikute ja kolmas noorte omaalgatuslike ettevõtmiste propageerimisega, selgitas Piia Karro Raeküla Vanakooli keskusest. “Tänu fondi toetusele on kõik elluviidavad tegevused huvilistele tasuta või minimaalse omapanusega,” lisas ta.

Esimese tegevuse raames alustas Karro ütlust mööda keskuses septembri alguses meisterdamise ring. Teist tegevust – tööelu tutvustamine, korraldatakse koostöös Raeküla lasteaia ja kooliga.

Kolmas tegevus – noortealgatuste fond, mille eelarve on 1917.35 eurot – ootab noorte ideid juba 29. septembriks, et nii mitmekesistada sügisest koolivaheaga, mis tänavu langeb kokku Ameerika Ühendriikide nädala tähistamisega Pärnus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles