Titetegu aeglustas tubekate plaadi avaldamist

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Tuberkuloited.
The Tuberkuloited. Foto: Erakogu

Täna õhtul astub Pärnu Kentuki Lõvi pubi lavale hiljuti oma 20. aastapäeva tähistanud rokkbänd The Tuberkuloited, kelle uue plaadi tegemine on takerdunud pereasjadesse.

“Meil on bändis laste kamp nii suureks kasvanud, et kõik on pidevalt perega seotud,” nentis The Tuberkuloitedi laulja Indrek Raadik, hüüdnimega Summer. “Aga ega sellepärast midagi katki ja tegemata jää. Uusi lugusid on meil tulemas küll ja on vaid aja küsimus, millal need raadiotesse jõuavad. Uuel aastal loodame plaadi avaldada.”

Summer märkis, et tubekatel on taas koos ansambli kunagine põhituumik, kes kõik võtavad bänditegemist hingega.

“Pärnus ei ole me juba üksjagu aega esinenud, nii tahaks, et pärnakadki meie uusi lugusid kuuleksid,” ütles Raadik.

Kui pikaks reedene kontsert kujuneb, seda ei hakanud muusik ennustama, nentides vaid, et tema on valmis ette kandma kõik The Tuberkuloitedi kontsertlood. See sõltuvat kõige rohkem siiski publikust, kuidas see bändi vastu võtab.

“Kindlasti esitame kontserdil oma kõiki asju, nii vanemaid kui uuemaid, The Tuberkuloited läbi aegade,” lubas Summer. “Meil ilmus kevadel plaat “Võõras surm”, millel on suur osa 1991. aastal salvestatud seniavaldamata lugusid. Et paljud pärnakad pole ilmselt neid lugusid veel kuulnud, kanname need kindlasti ette.”

The Tuberkuloitedi praegune koosseis Indrek Raadik (vokaal), Alar Aigro (kitarr), Margus Jürima (kitarr), Meelis Laidvee (klahvpillid) ja Olav Kund (trummid) tegutseb 1995. aastast.

Koos The Tuberkuloitediga on reedel Kentuki Lõvis kohal Endla teatri näitleja Ago Andersoni kehastatav Jack Daniels. Avatud on Black Jacki laud, toimuvad oksjon ja viktoriin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles