Nelja riigi enduuroässad kihutavad laupäeval Pärnumaal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse motoklubi raudvara Toivo Nikopensius asub enduuro Eesti karikavõistlustel seenioride klassis liidrikohal.
Paikuse motoklubi raudvara Toivo Nikopensius asub enduuro Eesti karikavõistlustel seenioride klassis liidrikohal. Foto: Rauno Kais

Laupäeval jahivad Eesti, Soome, Läti ja Leedu motosportlased Tori-Jõesuu rajal nii enduuros kui enduurosprindis Eesti ja Balti meistri- ja karikasarja punkte.

Võistluse peakohtunik Sulev Tõnisson rääkis, et kokku selgitatakse paremus kümnes arvestuses.

“Pool tundi enne keskpäeva algaval võistlusel sõidetakse neli 20 kilomeetri pikkust ringi, kus aega võetakse ühel krossi- ja ühel enduurokatsel,” teatas Tõnisson. “Pealtvaatajatel on kõige parem võistlust jälgida stardipaiga kõrvale rajatud krossiraja ääres, kus välikohvikus saab keha kinnitada ja keelt kasta.”

Pärnumaa tugevamatest sõitjatest lähevad laupäeval võistlustulle Paikuse motoklubist Toivo Nikopensius (nr 10), Risto Mäeots (nr 154), Rando Mäeots (nr 148), Endrik Raal (nr 520), Jarmo Lehiste (nr 556), Rene Lehiste (nr 20) ja Ivar Pärnik (nr 140).

Pärnu motoklubi esindavad Tori-Jõesuu enduurol Madis Pool (nr 113), Tiit Laugus (nr 414), Taisto Loopere (nr 84) ja Marko Kaarneem (nr 345).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles