Galerii: ilus ilm meelitas rattaretkele üle poole tuhande ratturi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa neljas rattaretk.
Pärnumaa neljas rattaretk. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pühapäeval startis Pärnu Kesklinna silla juurest Pärnumaa neljandale rattaretkele üle 400 ratturi, peale selle võttis laste miniretkest osa sadakond rõõmsat pedaalijat.

Kesklinna silla juurest startinud võisid valida 10- või 27kilomeetrise ringi vahel, laste miniretk toimus Audru ringrajal.

Neljandat sügist retke korraldav Pärnumaa spordiliidu tegevjuht Kaiu Kustasson jäi tänavuse rattaretkega igati rahule. „Väga hästi läks korda, aga kõige olulisem on, et ilm oli ilus ja inimesed rõõmsad,“ rääkis ta.

Kuigi rattaretke näol pole tegemist võistlusega ja aega ei mõõdeta, jagati välja auhindu ja tunnustati suurima osalejate arvuga koole. Maakoolidest pälvis tunnustuse Jõõpre põhikool, linna gümnaasiumidest Koidula gümnaasium ja põhikoolidest Rääma põhikool.

Samuti tunnustas Kustasson kõiki rattaretke kordaminekule kaasa aidanud abilisi.

Esimene Pärnumaa rattaretk toimus praeguse Pärnu linnapea, toonase Pärnu maavanema Toomas Kivimägi eestvõttel 2008. aasta sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles