Pärnus mängiti malet Paul Kerese mälestuseks

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogus korraldati Paul Kerese mälestuseks maleturniir.
Pärnu keskraamatukogus korraldati Paul Kerese mälestuseks maleturniir. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal toimus Pärnu keskraamatukogus mälestusturniir “P. Keres 102”, kus osales 47 maletajat.

Võitis RSM Igor Svõrjov ja teise koha sai Georg Abozenko. Kolmandat ja neljandat kohta jagasid Grigori Sharankov Venemaalt ja RSM Aleksander Volodin, kuid parem koefitsent oli Sharankovil.

Naiste parimaks osutus Margareth Olde. Seenioride edukaim oli Anatoli Kostrov ja parim pärnulane Endel Kivioja. Noorte parim oli Grete Olde ja edukaim neiu Liina Tõnso. Parim Pärnu noor oli Rondo Mikko.

13.–15. juulil toimusid noorte turniirid.

Kuni kümneaastate piigade arvestuses läks esikoht Aleksandra Leontjevale, teine koht Maria Ioanna Haapsalile ja kolmas koht Kertu Karbale.

Kuni kümneaastaste poiste arvestuses võitis Aleksei Pomaznevile, teine koht läks Karl Eric Ottile ja kolmandaks jäi Janis Kaldmaa. Pärnumaa parimaks osutus Gregor Lääne.

Kuni 12aastaste tüdrukute seas oli võidukas Sofia Blokhin, teine koht läks Eva Šadrinale ja kolmas Linda Maria Poolile.

Kuni 12aastaste poiste hulgas saavutas esikoha Joonas Aditya Naestema, teine koht läks Vladimir Dukovile ja kolmas Andrei Dudakovile. Pärnumaa parimad olid Hans-Georg Köösel ja Anette Einmann.

Kuni 16aastaste noormeeste võitja oli Tanel Kuldmaa, teine Gleb Makarov ja kolmas koht läks Pärnumaalt pärit Uku Tomingale. Parim neiu Karoliina Liiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles