Superkross jätkub pühapäeval Vasalemma rajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Subarut taltsutav Paikuse võidusõitja Ameriico Jõffert hoiab superkrossi sarjas kuue etapi järel vabaklassi liidrikohta.
Subarut taltsutav Paikuse võidusõitja Ameriico Jõffert hoiab superkrossi sarjas kuue etapi järel vabaklassi liidrikohta. Foto: Pille Russi

Pärnumaa tehnikaspordiklubi Erki Sport superkrossi kariksarja seitsmendal etapil jahivad Eesti, Läti ja Venemaa autosportlased pühapäeval Vasalemma rajal Pärnu Reval Auto auhindu.

Kuue etapi järel on noorteklassis sarja liidrid võrdselt 21 punkti kogunud Vändra poisid Armin-Marlon Mängel ja Marten Põder ning kolmandat kohta hoiab Romet Reisin. Esikveoliste autode konkurentsis juhib hooaja edetabelit Aivo Ojala, talle järgnevad Janno Õis ja Marko Andreas Muru. Tagaveoliste klassis on kindel liider Henri Puhmas, teisel kohal asub Kauri Metsaots ja kolmandal Kristjan Ojaste.

Vabaklassi juhib Ameriico Jõffert, talle hingavad kuklasse Ainar Arula ja Arvo Aarde. Rahvakrossi esikolmikusse kuuluvad Vahur Kupper, Ivo Uutar ja Margus Suigusaar.

“Meie sarja etappe pole varem Vasalemmas korraldatud, seetõttu on rada kõigile võistlejatele uus ja huvitav,” ütles Erki Spordi president Eiki Eriste. “Kindlasti tuleb põnev päev, võistlusele lisavad tublisti särtsu krosskartide sõidud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles