Rainer Aavik: Pärnu nišš on mõnus elukeskkond

Rainer Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsus jälgib arengutrendi ja soovib, et Pärnus oleks hea elada.
Linnavalitsus jälgib arengutrendi ja soovib, et Pärnus oleks hea elada. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu abilinnapea Rainer Aavik (valimisliit Pärnu Ühendab) kirjutab Pärnu lähiaastate arengukavast, kuidas omavalitsus püüab suundumusi märgata ja arendada Pärnut nii, et siin oleks hea elada.

Suvereporter Karoliine Aus küsis 14. juuli Pärnu Postimehes, mis on Pärnu nišš. Huvitav oli jälgida, millised märksõnad talle seoses eri linnadega meenuvad: Pärnuga suvi, rand ja Weekendi festival, Tartuga tudengilinn ja Viljandiga pärimuslinn. Kolmest linnast kahe puhul domineeris teadvuses suurüritus, mis külalisi linna meelitab.

Koostades Pärnu arengukava aastani 2035, läksime tagasi juurte juurde. Põhjus, miks pärnakatele meeldib siin elada ja külalistel meie juurde tulla, on siinne elu- ja looduskeskkond. Sellele on rajatud kõigi eestlaste teadvusesse jõudnud “Pärnu – Eesti suvepealinn” ja seda hinnatakse nüüd üha enam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles