Tihemetsa kross pakub põnevaid elamusi

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu piiga Agnes Võsanurm asub nii moto- kui kestuskrossis naiste Eesti meistrivõistluste edetabelis teisel kohal.
Pärnu piiga Agnes Võsanurm asub nii moto- kui kestuskrossis naiste Eesti meistrivõistluste edetabelis teisel kohal. Foto: Erakogu

Laupäeval kihutavad Eesti ja lähinaabrite motosportlased Tihemetsas Lauri krossirajal Top-karikasarja ja Eesti karikavõistluste etapil.

Esimene võistlussõit algab keskpäeval ja kokku selgitatakse paremus kaheksas arvestuses. Kodukandi parematest krossisõitjatest esindavad Pärnu motoklubi

MX Open A-klassis Harri Kullas ja Jörgen-Matthias Talviku. C-grupi sõidus stardib Urmo Limm ja D-grupis võistlevad Mattias Graumann ja Mairo Soomets. Õrnema soo konkurentsis paneb Lauri rajal oma võimed proovile Agnes Võsanurm.

Tihemtesa klubi sportlastest lähevad kodurajal B-grupis võistlustulle Raido Elbing ja Günther Põllumäe ning C-grupis arvestuses kihutab Ilja Balabko.

Paikuse motoklubi meestest jahib Marek Trei E-grupi poodiumikohta, Aivo Rabbi stardib üle 40aastaste ja Jüri Koger üle 50aastaste seenioride sõidus. Läti motospordiföderatsiooni litsentsiga võistlev pärnakas Genry Arras kihutab sel hooajal C-klassi konkurentsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles