„Väljasõit” loosis järjekordse auhinnasaaja

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamba küpsetamine
Lamba küpsetamine Foto: Raido Keskküla

Pärnu Postimehe veebisaade „Väljasõit” loosib igal nädalal saates esitatud küsimusele õigesti vastanute vahel välja auhinna.

Eelmises saates küpsetasid ajakirjanikud Piparmündi peakoka Vladimir Upenieki juhendamisel maa sees lammast.

Küsisime vaatajatelt: millal muutub lambaliha maitse? Õige vastus: kui lambad talvekorterisse viiakse.

Fortuuna tahtel pälvis auhinna Sveta Tohv. Auhinnaks on kalaõhtusöök neljale Fishing Village’i kalurikülas. Autasu kättesaamiseks võtame võitjaga ühendust.

Veebisaadet näeb SIIT!

Järgmist „Väljasõitu” on Pärnu Postimehe digilehte oodata juba sel nädalavahetusel, kui ajakirjanikud on Oandu-Aegviidu-Ikla matkateel koos raja looja ja elukutselise matkaja Tõnu Jürgensoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles