Kolmemiljonine Waldhofi ärihoone valmib aasta lõpus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia mnt 92 kerkiv äri- ja büroohoone hakkab kandma nime Waldhofi ärimaja.
Riia mnt 92 kerkiv äri- ja büroohoone hakkab kandma nime Waldhofi ärimaja. Foto: Arhitektuuribüroo Control AB

Pärnu Papiniidu piirkonnas 2950ruutmeetrine Waldhofi ärihoone valmib aasta lõpus, investeeringu maksumus on ligikaudu kolm miljonit eurot.

Ärimaja arendaja Riia 92 OÜ juhatuse liikmed Kristo Koger ja Reimo Metsküll ütlesid BNSile, et neljakorruselise hoone üürnikud saavad pinnad suure tõenäosusega kasutusse põhimahus alates detsembrist.

Ärihoone üüripind on 2450 ruutmeetrit. Neljakorruselisse ehitisse on projekteeritud nii büroo-, äri- kui ka stock-office-tüüpi pinnad. Kompleksi territooriumile rajatakse 100kohaline asfalditud parkla. Kogu ärikvartali kinnistu suurus kokku on ligemale 9000 ruutmeetrit.

Waldhofi ärihoone ehitusjärgus maikuus.
Waldhofi ärihoone ehitusjärgus maikuus. Foto: Urmas Luik

Hoone projekteeris arhitektuuribüroo Control AB OÜ. Sisearhitektuuri on välja töötanud Kuldne Muna OÜ. Ärihoone kerkib aadressil Suur-Jõe 63. Homme asetatakse majale nurgakivi.

Kogeri ja Metskülla sõnutsi on projekti eesmärk luua Pärnusse ettevõtluskeskus. Arendajate väitel tekivad ärikeskusesse lisatöökohad, sest uude keskusse ei koli ettevõtted üksnes olemasolevatest ruumidest, vaid mujaltki.

Papiniidu on äripiirkond, kuhu on koondunud kaubandus-, tööstus- ja tootmisettevõtted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles