Piletimäng: pidutse öölokaalis Kassa!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öölokaali Kassa sisevaade.
Öölokaali Kassa sisevaade. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi jagavad igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Üha enam populaarsust koguvad keskealistele mõeldud meeleolukad peod öölokaalis Kassa jätkuvad oktoobriski. Nii saab seal järgmisel nädalavahetusel pidutseda Elmu Sadulsepa retrohittide ja Vardo Rohtmetsa videodisko järgi. Silmailu lisavad mõlemal õhtul varieteetantsijad.

Loosime Kassasse terveks järgmiseks nädalavahetuseks, 7. ja 8. oktoobriks välja 3x2 pääset ja kingime igale võitjale tasuta plaadi.

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele: “Kas öölokaal Kassa asub Pärnu kesklinnas või ranna rajoonis?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 5. oktoobri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala küsimuse “Kellega koos andis Annely Peebo Eestis jõulukontserte eelmisel aastal?” õige vastus on ansambel Noorkuu.

Kaks pääset 17. detsembril Pärnu kontserdimajas esineva Annely Peebo, Mart Sanderi ja svingorkestri Bel Etage kontserdile võitis Irina Golenkova.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles