Kodutütred võistlevad matkamängul

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matkamäng.
Matkamäng. Foto: Margus Ansu / Postimees

Kodutütred korraldavad täna ja homme Pärnumaal Paikuse alevis ja selle lähimaastikul matkamängu.

Võistlus on mõeldud ainult noorematele kodutütardele vanuses kaheksa kuni kolmeteist aastat. Neljaliikmelised võistkonnad liiguvad 10kilomeetrisel matkarajal kaardi abil ning peavad läbima kontrollpunkte ja külastama postkaste, teatas Kaitseliidu pressiesindaja.

Kontrollpunktides tuleb kodutütardel näidata oma oskusi ja teadmisi liikluseeskirja tundmises, jalgrattasõidus, katelokiga vee keetmises, puude ja põõsaste tundmises ja muus.

Matkamängu eesmärk on pakkuda noorematele kodutütardele järgukatsete alaseid teadmisi ja oskusi nõudvat võistlust; kontrollida võistkondade võimet täita neile antud ülesandeid ning selgitada välja parimad võistkonnad.

Võistluse korraldaja ja läbiviija on Kodutütarde Pärnumaa ringkond koos kodutütarde esindusega ja Noorte Kotkaste Pärnumaa malev koostöös Kaitseliidu Pärnumaa malevaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles