Reiu-Raeküla sügisretkega avatakse uudne valgustusprojekt

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renoveeritud Reiu raudteesild.
Renoveeritud Reiu raudteesild. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna õhtul toimub Reiu puhkekeskuse juures Reiu-Raeküla sügisretk, millel osalejad saavad sportida ligi neljakilomeetrisel valgustatud ringil. 

Nii jooksjatele, (kepi)kõndijatele kui jalgratturitele mõeldud retk toimub seoses Reiu vana raudteesilla valgustusprojekti avamisega. Nimelt valmis käesoleva aasta septembris mullu renoveeritud silla terviklik valguslahendus, mis peaks kõiki looduses liikujaid õhtuhämaruses tervitama ja valgustama.

Rada kulgeb Reiu puhkekeskuse juurest mööda valgustatud metsaäärt Raeküla parklani ning mööda endist valgustatud raudteetammi tagasi. Läbida võib nii palju ringe, kui osaleja ise soovib. Retkel aega ei võeta, samuti ei arvestata kokku läbitud kilomeetreid. Registreerimine toimub kohapeal ning osalemine on kõigile tasuta. Retke lõpetajaid ootavad puhkekeskuse juures kuum tee ning loosiauhinnad.

Start Reiu-Raeküla sügisretkele antakse kell 20.

PRIA „Külade uuendamise ja arendamise investeeringutoetuse programmi“ toel 2010. aastal renoveeritud ning 2011. aastal valgustatud vana raudteesild on üheks „väravaks" Reiu-Raeküla terviseradadele. Silla renoveerimine ja valgustamine olid esimesed etapid kogu Reiu-Raeküla tervisespordikeskuse arendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles