Motosportlased kihutasid Tihemetsas krossil pjedestaalile

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MXA-klassi eliitsõitjad sööstavad rajale.
MXA-klassi eliitsõitjad sööstavad rajale. Foto: Rauno Kais

Pärnumaa krossisõitjad teenisid Tihemetsas Lauri rajal Eesti TOP200 karikasarja etapil kaks esimest, ühe teise ja kaks kolmanda koha auhinda.

Eliitsõitjate MXA-klassis pani Pärnu motoklubi esinumber Harri Kullas kahes sõidus taas oma paremuse veenva ülekaaluga maksma. Teiseks tuli Karel Kutsar (Estonian Express Racing) ja kolmas oli Jan Jakobson Sõmerpalu klubist.

B-klassi konkurentsis oli kiireim Tihemetsa motoklubi sportlane Günther Põllumäe, võitjale järgnesid Martin Poljakov (Kagu MK) ja Danel Dreving Paikuse klubist.

C-klassis sai etapivõidu Kaarel Aamer (Motoextreme), teise auhinna vääriliselt kihutas Risto Ild Pärnu motoklubist ja kolmandaks tuli Karl-Eerik Türnpuu (AYR Racing). D-klassi arvestuses võitis esikoha lõunanaaber Agris Jauntēvs, teine oli Kevin Mõts Sõmerpalu klubist ja kolmanda koha auhinna teenis Pärnu motoklubi sportlane Mairo Soomets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles