Vanalinna kooli vastas tervitab teid pagari riietuses mees. Leitsakuga on tunda kerget hot dog’i-lõhna ja tekib tunne, nagu keset Pärnut asuks väike Ameerika. Roland Bachmann küpsetab usinalt vahvel-dog’e (tiku otsas Frankfurdi vorstike, ümber vahvel) ja burgereid.
Tellijale
Söögikohad ja lokaalid, mis on avatud vaid suvel: suurim sõber on päike
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noormehel tuli toitlustuskäru idee filmidest. “Olen näinud, et Ameerikas on tänavatel sellised toitlustuskärud ja mõtlesin, et tahaks endalegi,” jutustas Bachmann. Euroopast ta niisugust käru ei leidnud, vaid pidi tellima Hiinast. Enne veendus Bachmann, et käru vastaks Euroopa Liidu nõuetele. Tellimisest esimese müügipäevani kulus pool aastat ja tema andmeil läks toitlustuskäru kõigi lisadega maksma ligemale 5000 eurot. Raha kogus pärnakas väga nutikalt: endise pottsepana ehitas ta kamina, mille vahetas metsa vastu, metsa omakorda raha vastu.