Pildid: Papiniidu silla kõrguspiirang sõideti viltu ja on ettenähtud kõrgusest madalamal (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul sõideti Pärnus Tammiste teel Papiniidu silla kaitseks paigaldatud kõrguspiiraja vastu, mille tulemusena on piiraja kaldu silla poole ja alles jäänud gabariit ei võimalda enam ettenähtud kõrgusega veokitel gabariidiväravast läbi sõita.

“Paraku teo toime pannud veokit ei õnnestunud tuvastada, kuna sõiduk oli sündmuskohalt lahkunud kedagi teavitamata,” sõnas maanteeameti Lääne regiooni ehitusvaldkonna juht Margus Eisenschmidt.

Maanteeameti teatel asub kõrguspiiraja pärast juhtunut tegelikust kõrgusest kümme sentimeetrit allpool ja on tähistatud liiklusmärgiga 343 “Kõrguspiirang”, kus lubatud kõrgusgabariit on kuni 4,3 meetrit.

“Kui kaua liikluspiirang kestab, on praegu raske öelda, kuna korraldame taastamist,” rääkis Eisenschmidt. “Meie hinnangul on tegemist kindlustusjuhtumiga ja sellisel puhul võtavad asjad aega.”

Mõlema suuna liiklus on korraldatud läbi silla jõepoolse ava. Lubatud tunnikiirus on 30 kilomeetrit ning sõidusuunad ja rajad on tähistatud liikluskorraldusvahenditega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles