Viljandist varastatud autoga tehti Urumarjal avarii

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseimasin. Foto on illustratiivne.
Politseimasin. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Reede öösel vastu laupäeva varastati Viljandis sõiduauto Toyota Yaris, millega sõideti Pärnumaal Tori vallas teelt välja.

Ööl vastu 21. juulit varastati Viljandist Vaksali tänavalt 2000. aasta sõiduauto Toyota Yaris, millega sõideti Tori vallas Urumarja külas teelt välja kraavi. Ärandamisega ja avariiga tekitatud kahju on 2200 eurot.

„Auto ärandamisega seotud isikud on politseile teada. Kuna juhtum on värske, on kõik täpsemad asjaolud veel kriminaalmenetluses selgitamisel,” ütles lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kauri Sinkevicius.

Võõra vallasasja omavolilise ajutise kasutamise eest omastamise eesmärgita karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega. Isikut, kes on varem toime pannud varguse, omastamise või asja omavolilise kasutamise vägivallaga või kuritegeliku ühendusega, karistatakse sama teo eest ühe- kuni viieaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles