Õpetajate ametiühingu liikmed süüdistavad koolijuhti aastatepikkuses terroriseerimises

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma põhikooli direktori Elmo Joa pihta on lendu lastud tõsised süüdistused. Joa ise ütleb, et tegu on suures osas pahatahtliku laimuga.
Rääma põhikooli direktori Elmo Joa pihta on lendu lastud tõsised süüdistused. Joa ise ütleb, et tegu on suures osas pahatahtliku laimuga. Foto: Urmas Luik

Ühes väikeses Pärnu põhikoolis on koolipere tõsiselt riidu läinud. Pool kollektiivist on esitanud direktorile juba kolmanda umbusaldusavalduse, põhjenduseks tõsised vead kooli juhtimises, töökiusamine ja manipulatsioon.

Koolijuhi sõnutsi on tegu laimuga, linnavalitsus aga leiab, et mõni pöörduja ei pruukinud teadagi, millele alla kirjutab.

“Koolimajas valitseb hirm, õpetajad käivad ringi, telefon salvestamiseks valmis, sest iial ei tea, millal tuleb direktori järg­mine rünnak,” seisab dokumendis, mille allkirjastanud pea pool ­õpetajaist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles