Kalev Kaljuste: Ühtne piletisüsteem vajab vigade parandust

Kalev Kaljuste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavolikogu liige (SDE) Kalev Kaljuste soovib, et ühtses piletisüsteemis ilmnenud vead saaksid parandatud võimalikult kiiresti.
Pärnu linnavolikogu liige (SDE) Kalev Kaljuste soovib, et ühtses piletisüsteemis ilmnenud vead saaksid parandatud võimalikult kiiresti. Foto: Mailiis Ollino

Linnavolinik Kalev Kaljuste (SDE) leiab, et ühtse piletisüsteemiga on ehitatud müür ümber Pärnumaa.

Meenutades rahvaütlusi, võib öelda, et tegemist on süs­teemiga “balalaika, mida iga mees ei taipa” – nii minagi. Nagu näitavad 7. juulil Pärnu Postimehes avaldatud küsitluse (900 vastanut) tulemused, on praeguse ühistranspordisüsteemiga rahul ­ainult 15 protsenti vastanuist, rahul­olematuid leidub 43 ja neid, kes ei ­oska seisukohta võtta, on 42 protsenti.

Ühtse ja lihtsa piletisüsteemi asemel kehtestasime Pärnumaal ühe keerulisema Eestis, millest inimestel ongi raske aru saada ja selgitajatel rääkida. Oleme lahterdanud uues piletisüsteemis inimesed Pärnumaal ja mujal elavateks ning seadnud neile maksumaksja rahaga sisse erisused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles