Duatloni Balti karikasari lõppes Jõulumäel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Duatloni Balti ja Eesti karikasarja viimasel etapil Jõulumäel võistles neljal distantsil kokku 149 sportlast Eestist, Lätist, Leedust, Venemaalt ja Valgevenest.

Meeste põhiklassis võttis võidu Aliaksandr Vasilevich Valgevenest, kes lõpetas kuue kilomeetri jooksu, 21 kilomeetri rattasõidu ja kolme kilomeetri jooksu tunni, viie minuti ja viie sekundiga. Teiseks tuli Olegs Andrejevs Lätist ja kolmanda auhinna teenis TTÜ spordiklubi esindaja Mart Suurkivi.

Naiste konkurentsis viisid Kristiana Rulkevich ja Natalia Borisova-Novikova kaksikvõidu Valgevenesse, kolmandana lõpetas Alma Sarapuu Tabasalust ja Raudmehe klubi duatleet Maarika Janvest sai kuuenda koha.

Noormeeste esikoha võitis Siim Holts Tartu ujumisklubist ja neidudest võidutses Kerti Kesküla. Harrastajate võistlusel oli parim pärnakas Jaanus Aus (A2K Sport), naisveteranide esimese auhinna teenis Sirje Kõresaar ja meesveteranide teises grupis sai Jaak Kanniste teise koha.

B-klassi neidude duatlonil võidutses Kairit Paju ja C-klassi tüdrukutest sai Airike Rebane meie parimana seitsmenda tulemuse. Niisama vanade poiste konkurentsis tuli Harlis All kuuendaks.

D-klassis oli Ragnar Lelle poiste seas neljas ja Raileen Lellele kuulus tüdrukute kaheksas koht. E-klassi laste võistlusel tuli Paula Kübar tüdrukute võitjaks ja Helen Mändma lõpetas distantsi viiendal kohal, Sander Stimmer oli poiste hulgas teine.

Koolieelikute omavahelises mõõduvõtus oli Martina Juhansoo viieaastastest kiireim ja Marta Kübar sai kuueaastaste esimese auhinna.

Jõulumäel alanud ja lõppenud Balti karikasarjas võisteldi kokku kaheksa korda. Kaks etappi toimusid Lätis ja Leedus ning korra jahiti sarja punkte Moskvas ja Minskis.

Duatlonisarja eestvedaja Enn Kübara sõnade kohaselt startis Balti karikavõistluste etappidel kokku 11 riigi sportlasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles