Galerii: Island Sky sildus Pärnus teist korda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peamiselt Austraalia turiste vedav lõbusõidulaev Island Sky saabus täna teist korda Pärnusse. Maakonnaga tuli tutvuma 107 ristlusturisti.

“Kaks bussitäit turiste suundus linnaekskursioonile ja muuseumi, kus neile pakuti kolme ajastut – kiviaega, barokki ja nõukogude aega – iseloomustavaid suupisteid. Sinna läks 70 inimest,” rääkis Pärnu turismikorraldaja Viivika Orula.

Ülejäänud 37 inimest suundus Orula sõnutsi taas Tori siidritallu vaatama, kuidas jooke toodetakse, ja degusteerima.

“Pärast seda teevad nad Seljametsa külakeskuses trühvleid ja külastavad Männituka farmi, kus tutvutakse nüüdisaegse automatiseeritud laudaga, kus arvutid teevad ära pea kogu töö,” rääkis Orula.

Seda ristluslaeva võib Pärnusse oodata järgmiselgi aastal. “Tore uudis, mida ei ole küll veel ametlikult kinnitatud, on see, et Island Sky reise organiseerivale turismifirmale on Pärnu südamesse pugenud ja Island Sky on plaanis tuua ka järgmine suvi siia,” avaldas Orula.

Sel suvel on oodata veel augustis Pärnus randuvat Serenissimat, mis mahutab kuni 90 turisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles