Rattaäss Rein Taaramäe võistles Vändras

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Kivistik (vasakul) ja Rein Taaramäe.
Kristen Kivistik (vasakul) ja Rein Taaramäe. Foto: Erakogu

Eestis puhkust veetev Cofidise klubi jalgrattaäss Rein Taaramäe jagas 12. Vändra duatlonil esimest kohta Kristen Kivistikuga.

Duatloni peakorraldaja, Viko jalgrattaklubi treener Erich Perner rääkis, et pikal distantsil (1 km jooksu, 9 km rattasõitu, 500 m jooksu) käis stardist finišini Taaramäe ja Kivistiku vahel tihe rebimine.

“Kord juhtis võistlust üks, kord teine ja nii nad koos lõpujoonele tulid,” ütles Perner. “Fotofinišit meil ei olnud, seepärast kuulutasime mõlemad duatloni võitjaks.”

Kokku võisteldi Vändras kümnes arvestusklassis. Kõige nooremad poisid ja tüdrukud jooksid staadionil kaks korda 500 meetrit ja sõitsid rattaga ühe kilomeetri.

Perneri sõnade kohaselt pakkus suurte traditsioonidega duatlon nii kohalikele kui kaugema kandi spordihuvilistele suurt huvi.

“Seekord tuli starti üle 60 inimese,” ütles Perner. “Tore on, et nii kevadine Vändra rattaralli kui sügisene duatlon lisavad piirkonna spordielule tublisti värvi.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles