Rekajuhid reostavad öösiti Libatse poe parklat

Krismar Rosin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libatse kaupluse parklast on saanud välismaalastest veokijuhtide mõnus puhkepaik, kuid kuna pole võimalik ennast selle ­lähistel kergendada, tehakse häda lihtsalt sinnasamma. Vald ja maanteeamet ei saa poepidajaid aidata.
Libatse kaupluse parklast on saanud välismaalastest veokijuhtide mõnus puhkepaik, kuid kuna pole võimalik ennast selle ­lähistel kergendada, tehakse häda lihtsalt sinnasamma. Vald ja maanteeamet ei saa poepidajaid aidata. Foto: Lilli Tölp

Kevadest saati on Libat­se pood pidanud tegelema autojuhtide ja pikamaasõitjatega, kes nende parklat reostavad ja öösiti seal ihuhädasid leevendavad. Vald ega maanteeamet ei saa aidata, sest tegemist on erakinnistuga.

Kell on 11. Libatse poes on elektrikatkestus ja poe juhataja Tiiu Looring ütleb parklas ootavatele rekajuhtidele, et kauplus avatakse siis, kui elekter tagasi tuleb. Poe parkla asub vahetult Tallinna–Pärnu–Ikla maantee ääres vasakul pool teed, olles veokijuhtidele seega ideaalne asukoht puhata ja ööbida.

Kuigi Looringul ei ole pikamaasõitjate vastu midagi ja peab neid headeks käibe kasvatajateks, teeb talle muret just nende öine tegevus. “Hommikuti tulen ja näen prahti kuuskede all ja muruplatsil. Ükskord oli prügihunnik keset asfalti. Vahel käiakse parklas ­keha kergendamas,” märkis Looring.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles