Supermoto sõitjad näitavad head minekut

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Vetkin (14) kindlustas üldvõidu juba eelviimasel etapil.
Alex Vetkin (14) kindlustas üldvõidu juba eelviimasel etapil. Foto: Margus Almers

Aravete kardirajal sõideti Eesti supermoto meistrivõistluste eelviimane etapp, kus punkte jagati Läti arvestuseski. Pärnakad juhivad kahes võistlusklassis.

Karikavõistluste arvestuses Openi klassis võidutses soomlane Tino Kapanen, teine oli valgevenelane Alexey Chernovets. Kolmandana kihutas finišisse pärnakas Alex Vetkin (Vihur Motosport), kes enne viimast etappi kindlustas karikavõidu, kuna lähim konkurent jääb maha juba 84 punktiga.

Kõige väiksemas, SM50-klassis läksid aga kaks kindlat sõiduvõitu ­Läti poisile Andzejs Smulkevicsile ­nagu päev varemgi. Pühapäeval sai Smulkevicsi järel mõlemas sõidus teise koha tema kaasmaalane Rudis Haze. Kolmandaks tuli kummaski võidukihutamises laupäeval teise koha saavutanud Pärnu motoklubi liige Kristjan-Erich Luhaäär, kes on karikavõistluste liider, edestades Smulke­vicsit viie punktiga.

Kolmandat kohta hoiab kokku­võttes Theo Kolts (Vihur Motosport). Silmapaistvalt kiire on olnud pärnakas Frankie Lvovs (Vihur Motosport), kes viiest etapist on osalenud viimasel kahel, kuid saavutanud kolmanda ja kuuenda koha punktid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles